
Глутамат натрію, підсилювач смаку Аджиномото, Aji-no-moto Umami 454г (Японія, В'єтнам)
- Готово до відправки
165 ₴
151 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
Aji-no-moto Umami 454 г (Японія, В'єтнам). Він широко використовується при приготуванні супів, м'яса, риби та соусів. Спосіб застосування: достатньо 1 чайної ложки на 4-5 порцій при приготуванні або подачі на стіл.
Глутамат натрію вважається стандартним підсилювачем смаку в Азії, рівним за популярністю солі та цукру. Хоча спочатку його використовували тільки як підсилювач смаку, в 2002 році був відкритий п'ятий базовий смак — умамі, який виникає завдяки глутаміновій кислоті та її солям. Глутамат натрію є природнім компонентом багатьох продуктів, таких як сир рокфор та соєвий соус.
Aji-no-Moto® — це найвища якість умамі припраби, що робить ваші страви глибокими і яскравими. Ви можете використовувати цю приправу як під час приготування, так і під час подачі страви на стіл.
Приправа Aji-no-Moto® не має яскраво вираженого запаху, тому її можна додавати до будь-яких страв без втрати смакових якостей. Відомо, що Aji-no-Moto® — це найкращий підсилювач смаку.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 454 г |
Склад | глутамат натрия натуральный |
- Ціна: 151 ₴